top of page

Sürdürülebilir Yılbaşı Hediye Önerileri

2021 biterken, 2022 başlarken, "Ay bu sefer olsun, lütfen" derken, sürdürülebilir yeni yıl hediye önerileri vermek isterim.


  • Konser, tiyatro, sergi bileti hediye etmek

Etkinlikleri özlemedik mi? Hep birlikte özledik. O zaman 2 senenin acısını çıkarmaya başlayabiliriz.


  • Sevdikleriniz adına bağış yapmak

WWF, Greenpeace, Tema, Doğa Derneği gibi sürdürülebilirlik konusuna çalışma yapan sivil toplum kuruluşlarına ya da Darüşşafaka Cemiyeti, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Change.org gibi sosyal çalışmalar yapan dernek ve vakıflara bağış yapabilirsiniz.


  • Sevdikleriniz adına destek olmak

Hediye vermek istediğiniz yakınınız adına, takip ettiği Youtube kanallarına Katıl butonuna destek verebilirsiniz.

  • Abonelik hediye etmek

Storytel, Spotify, Netflix, Mubi, Blu TV gibi dijital platfomla üyeliği aboneliği hediye edebiliriz.


  • Kurs / eğitim hediye etmek

Mutfağa ilgili olan yakınlarımıza pastacılık, makarna gibi, ekoloji sevdalılarına permakültür, kompost gibi, yurt dışına ürün satmak isteyenlere Etsy eğitimi, dilini geliştirmek isteyenlere dil eğitimleri hediye edebiliriz.

,

  • Setler hazırlamak

Sürdürülebilir mutfak seti, Plastiksizlik Özlemi seti, Saç bakım seti, Hamam seti, Ağız bakım seti, Enerji temizliği seti, "Senin için yaptım" seti hazırlayabiliriz.

*Setlerin detaylarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.


  • Zaman hediye etmek

Hepimiz kendimizi kaybedercesine yaşıyoruz. Belki de en çok istediğimiz şey, kendimize ait bir zaman. Siz de sevdiklerinize zaman hediye edebilirsiniz. Yemek yapmaya zamanı yoksa, yemek yapabilir, çocuğuna çok zaman ayırıyorsa çocuğuna göz kulak olabilir, temizlik yapmaya zamanı yoksa temizliğini yapabilir, temizlikçi gönderebiliriz.


  • Terapi seansı hediye etmek

2021 zor bir yıldı, hele ki bizim ülkemiz için. Sadece salgınla, ekolojik yıkımla ya da sağlığımız için mücadele etmiyoruz, üzerine bir de ekonomi ile mücadele ediyoruz. Yani kaygı günleri. Bu günler geçecek, geçerken yardıma ihtiyacımız olabilir, sevdiklerimize yardım etmesi için terapi seansı hediye edebiliriz.

Umarım işinize yaramıştır.



Hoş geliyorsun 2022,

Cümlemize aşk olsun.

Utku

bottom of page